ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνες με 250 αστυνομικούς στο Μενίδι μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή

Έρευνες με 250 αστυνομικούς στο Μενίδι μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 20 προσαγωγές ενώ η επιχείρηση της αστυνομίας αναμένεται να συνεχιστεί ως αργά το βράδυ της Παρασκευής 09/06.

Περισσότεροι από 250 αστυνομικοί διαφόρων μονάδων ξεσκονίζουν  από το μεσημέρι τον οικισμό Αυλίζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή στο Μενίδι  στο πλαίσιο των ερευνών για θανάσιμο τραυματισμό  11χρονου παιδιού από αδέσποτη βολίδα, στην αυλή του σχολείου του το βράδυ της Πέμπτης.

Εχουν γίνει μέχρι στιγμής 20 προσαγωγές.

Η έρευνα ξεκίνησε αρχικά από πέντε σπίτια που διαμένουν Ρομά, στην οδό Μόρνου, πολύ κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών,

Για τα σπίτια που διαμένουν Ρομά, υπήρχαν πολλές πληροφορίες για συγκέντρωση διασκέδασης την επίμαχη ώρα, ωστόσο οι ύποπτοι φαίνεται να εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, ενώ έχουν βρεθεί κάλυκες πυροβόλων όπλων στο συγκεκριμένο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. Πρόκειται για δύο άνδρες 25 και 50 ετών και μια γυναίκα που φέρονται ότι είχαν οργανώσει το γλέντι από όπου πιθανόν «έφυγε»  η θανάσιμη βολή που έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Μάριου.   

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τις πολλές κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας με αφορμή εξελισσόμενα «γλέντια» Ρομά της περιοχής και τουλάχιστον δύο κλήσεις που έλαβε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Πέμπτης, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Στελέχη της αστυνομίας που υπηρετούν στην περιοχή κάνουν λόγο για «γκέτο και φαβέλες της ανομίας, οι οποίες έχουν μείνει ανέγγιχτες στον βωμό της κακώς εννοούμενης ελευθερίας και το δόγμα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από Thetoc.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top