Στα «μπουντρούμια» του ψευδοκράτους Κύπριος – Συνελήφθη ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο

Στα «μπουντρούμια» του ψευδοκράτους Κύπριος – Συνελήφθη ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο

Στη σύλληψη Ελληνοκύπριου προχώρησαν οι αρχές του ψευδοκράτους για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Havadis ο Α.Μ συνελήφθη στα κατεχόμενα αφού βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του αλλά και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Οδηγήθηκε σε «Δικαστήριο» στην κατεχόμενη Λευκωσία όπου και εκδόθηκε διάταγμα 7ημερης κράτησής του

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ελληνοκύπριος συνελήφθη με την κατηγορία της εισαγωγής  και κατοχής ναρκωτικών ουσιών στο ψευδοκράτος.

 

Φωτογραφία από Havadis

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η αναβολή της επίσκεψης Ολγκίν, η σιωπή του ΟΗΕ και οι χαμηλές πτήσεις της διεθνούς μεσολάβησης

Κυπριακό: Η αναβολή της επίσκεψης Ολγκίν, η σιωπή του ΟΗΕ και οι χαμηλές πτήσεις της διεθνούς μεσολάβησης

Η ξαφνική αναβολή της πολυαναμενόμενης επίσκεψης της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μόλις 24 ώρες πριν από τις χωριστές της συναντήσεις με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο, δεν μπορεί – και δεν πρέπει – να διαβαστεί απλώς ως ένα τεχνικό ή προσωπικό ζήτημα. Σε μια τόσο φορτισμένη διπλωματική συγκυρία, κάθε αναβολή, κάθε σιωπή, κάθε "τεχνικό πρόβλημα" παράγει πολιτικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE