Ασφάλεια και εγγυήσεις συζήτησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ

Ασφάλεια και εγγυήσεις συζήτησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ

Το θέμα ασφάλειας και εγγυήσεων ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για Πολιτικές Υποθέσεις, Jeffrey Feltman, στα πλαίσια των επαφών του που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ από τις 3 Ιουνίου.

 Σε ανακοίνωσή του το Σάββατο 10/6, ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το θέμα Ασφάλειας και Εγγυήσεων.
 
Το ίδιο θέμα, αποτέλεσε και το κεντρικό σημείο συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων και κατά τις ξεχωριστές συναντήσεις, που είχε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στη Νέα Υόρκη, με τους Μόνιμους Αντιπροσώπους τριών Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, συναντήθηκε με τη Μόνιμη Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΣΑ του ΟΗΕ, Michele J. Sison, με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου, Peter Wilson καθώς και με την κα Anne Gueguen, την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Γαλλίας στο ΣΑ του ΟΗΕ.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE