Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή της Ασπρογιάς της Επαρχίας Πάφου

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή της Ασπρογιάς της Επαρχίας Πάφου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 15:55 του Σαββάτου 10/6 σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Ασπρογιάς της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά στο πέρασμά της κατέκαψε 5 δεκάρια κριθάρι, ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.
 
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύτηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού, ένα του Ταμείου Θήρας και ένα του Δασονομείου. 

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:30 ωστόσο στην περιοχή παρέμεινε όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE