ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 77χρονου λουόμενου

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 77χρονου λουόμενου

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 το μεσημέρι της Κυριακής 11/06 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου συνταξιούχου από τη Λευκωσία, Γιώργου Σωφρονίου ο οποίος ανασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/06, αναίσθητος από την θαλάσσια περιοχή Yianna Marie στο Πρωταρά.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα, ο άτυχος 77χρονος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα καθώς είχε υποβληθεί και στο πρόσφατο παρελθόν σε επέμβαση καρδιάς.

Ο άτυχος Σωφρονίου υπέστη πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους και στεφανιαίας νόσου.

Θυμίζουμε πως λουόμενοι είδαν τον συνταξιούχο να χάνει τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν εντός της θάλασσας και ακολούθως ανασύρθηκε αναίσθητος.

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τον είδαν να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα – Άγνωστος παραμένει για την ώρα ο άτυχος άντρας

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου  διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου Κύπριου που «έσβησε» στη θάλασσα του Πρωταρά – Αναγνωρίστηκε από συγγενείς του

Κύπριος ο νεκρός στη θάλασσα του Πρωταρά – Στην Αστυνομία οι συγγενείς του

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Άντρας ανασύρθηκε αναίσθητος από την θάλασσα – Δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE