Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Από το Σάββατο 10/6 ο διεθνής αμυντικός από την Αιτη έχει άλλο ένα λόγο να είναι χαρούμενος καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Αν και οι συμπαίκτες του δεν καταφέραν να βρεθούν στην τελετή η διοίκηση της ΑΕΛ έστειλε τις ευχές της μέσω των social media στον «γίγαντα» Κέβιν Λαφρανς.
Σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται: Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εύχονται βίον ανθόσπαρτο στον Κέβιν Λαφράνς και την πανέμορφη -από χθες- σύζυγο του!

Ο ιδίος ανέβασε και βίντεο απο την ώρα που το ζευγάρι εξέρχεται της εκκλησίας και έγραψε «Mέχρι να πεθάνω» εννοώντας φυσικά ότι θα αγαπά τη σύντοφό του και θα είναι μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




