Ανήλικη το έσκασε από την Πολωνία και βρέθηκε στη... Λευκάδα! Ήθελε να ζήσει ανέμελες διακοπές

Ανήλικη το έσκασε από την Πολωνία και βρέθηκε στη... Λευκάδα! Ήθελε να ζήσει ανέμελες διακοπές

Να ζήσει ανέμελη καλοκαιρινές περιπέτειες ήθελε μια ανήλικη μαθήτρια από την Πολωνία και το έσκασε από το σπίτι της στην πατρίδα της, για να ταξιδέψει με γκρουπ στην Ελλάδα! Ωστόσο, η διεθνής κινητοποίηση οδήγησε στον άμεσο εντοπισμό της στην Λευκάδα.

Η οικογένεια της… άτακτης 16χρονης δεν άφησε στιγμή να πάει χαμένη, μόλις εξαφανίστηκε. Κατέφυγε στις πολωνικές αστυνομικές αρχές ζητώντας βοήθεια και αμέσως ξεκίνησε έρευνα. Τα ίχνη της ανήλικης Πολωνέζας οδηγούσαν προς την Ελλάδα κι έτσι ζητήθηκε η βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας.
 
Η 16χρονη όπως μεταδίδει το Πρώτο ΘΕΜΑ εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο στην τουριστική περιοχή Νικιάνα της Λευκάδας και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου φιλοξενήθηκε ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επαφής με την πρεσβεία της Πολωνίας.

Τελικά, οι αστυνομικοί την συνόδευσαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου όπου επιβιβάστηκε σε απευθείας πτήση για Πολωνία και επέστρεψε στην οικογένειά της.
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE