Ξέσπασμα από τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού «Αφύλακτοι οι λουόμενοι από κάθε λογής κίνδυνους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξέσπασμα από τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού «Αφύλακτοι οι λουόμενοι από κάθε λογής κίνδυνους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαμαρτύρονται οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού, για την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, ειδικότερα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 11/6, μέσω ανάρτησης στην σελίδα του «Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού», προχώρησαν σε νέα διαμαρτυρία για τους ναυαγοσώστες που λείπουν από τις παραλίες. 

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, στην παραλία Lady’s Mile στην Λεμεσό, την Κυριακή 11/6, ενώ υπήρχε πλήθος κόσμου, δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες, όπως τεκμηριώνεται και από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα λεγόμενα του Ομίλου Ναυαγοσωστών. 

Ενώ με αφορμή και τους πρόσφατους πνιγμούς που είχαμε τις τελευταίες μέρες σε άλλες παραλιακές περιοχές, οι Ναυαγοσώστες Λεμεσού, και ενώ έγιναν παροτρύνσεις στους αρμόδιους, το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να συνεχίζουν να παραμένουν ανεπάνδρωτα αφύλακτοι από κάθε λογής κίνδυνους, όπως υποστηρίζουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.