Ξέσπασμα από τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού «Αφύλακτοι οι λουόμενοι από κάθε λογής κίνδυνους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξέσπασμα από τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού «Αφύλακτοι οι λουόμενοι από κάθε λογής κίνδυνους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαμαρτύρονται οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού, για την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, ειδικότερα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 11/6, μέσω ανάρτησης στην σελίδα του «Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού», προχώρησαν σε νέα διαμαρτυρία για τους ναυαγοσώστες που λείπουν από τις παραλίες. 

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, στην παραλία Lady’s Mile στην Λεμεσό, την Κυριακή 11/6, ενώ υπήρχε πλήθος κόσμου, δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες, όπως τεκμηριώνεται και από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα λεγόμενα του Ομίλου Ναυαγοσωστών. 

Ενώ με αφορμή και τους πρόσφατους πνιγμούς που είχαμε τις τελευταίες μέρες σε άλλες παραλιακές περιοχές, οι Ναυαγοσώστες Λεμεσού, και ενώ έγιναν παροτρύνσεις στους αρμόδιους, το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να συνεχίζουν να παραμένουν ανεπάνδρωτα αφύλακτοι από κάθε λογής κίνδυνους, όπως υποστηρίζουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE