ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη τα οχήματα του λοχία των Κ. Φυλακών – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη τα οχήματα του λοχία των Κ. Φυλακών – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε σχέση με τον εμπρησμό των δυο οχημάτων του λοχία των Κεντρικών Φυλακών.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/06, σε οχήματα τα οποία ανήκουν σε υπάλληλο του σωφρονιστικού οχήματα, οφείλεται σε εμπρησμό.

Με το πρώτο φως της ημέρας, μελή της Πυροσβεστικής έπιασαν δουλεία έτσι ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το όχημα το περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα  Κεττή, έχουν ληφθεί δείγματα από την σκηνή έτσι ώστε να σταλθούν για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως πέραν από το όχημα, κάηκε και μοτοσικλέτα του ίδιου προσώπου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι έρευνες της Αστυνομίας για το ποιοι κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό θα στραφούν κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του λοχία.

Πήγες μας αναφέρουν πως πρόκειται για ένα «πολύ συνεπή» άνθρωπο.

Ι.Μάντζιηπα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Εμπρησμός τελικά η φωτιά στα οχήματα - Στόχος Λοχίας των Κεντρικών Φυλακών

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Φωτιά σε δύο οχήματα μπροστά από οικία

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.