ΕΛΑΜ: Αποφασίζουν αν θα κατέλθουν αυτόνομα στις Προεδρικές - Τους προσέγγισαν στο παρασκήνιο

ΕΛΑΜ: Αποφασίζουν αν θα κατέλθουν αυτόνομα στις Προεδρικές - Τους προσέγγισαν στο παρασκήνιο

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται και το ΕΛΑΜ το οποίο την Κυριακή 18/6 αποφασίζει αν θα κατέλθει αυτόνομα στις Προεδρικές Εκλογές.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η οποία θα συνέλθει το πρωί της Κυριακής 18/6 (η ημερομηνία ενδέχεται και να αλλάξει) προσανατολίζεται να εγκρίνει αυτόνομη κάθοδο αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτό προκρίνει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του.

Οι ίδιοι παρόλα αυτά δεν κλείνουν την πόρτα για διάλογο με τις ίδιες πληροφορίες να σημειώνουν πως έχουν ήδη προσεγγιστεί στο παρασκήνιο από συγκεκριμένο στρατόπεδο για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις τους.

Το ποσοστό του 3,71% που έλαβε το ΕΛΑΜ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές φαίνεται πως δεν αφήνει κανέναν υποψήφιο αδιάφορο καθώς μιλάμε για 13 χιλιάδες ψηφοφόρους.

Στην εν λόγω συνεδρία αναμένεται να κατατεθούν και ονόματα τόσο εξωκομματικών όσο και εσωκομματικών υποψηφίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE