Τραγωδία: Νεκρή ανασύρθηκε 45χρονη γυναίκα από τα χαλάσματα του σπιτιού της στη Λέσβο

Τραγωδία: Νεκρή ανασύρθηκε 45χρονη γυναίκα από τα χαλάσματα του σπιτιού της στη Λέσβο

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter την πληροφορία ότι ανασύρθηκε νεκρή η γυναίκα που καταπλακώθηκε από τα ερείπια του σπιτιού της στο χωριό Βρισά, μετά τον ισχυρό σεισμό 6,1 ρίχτερ που έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας 12/6 τη Λέσβο. Η άτυχη γυναίκα ήταν 45 χρονών.

Στο ίδιο χωριό, το οποίο περιγράφεται ως «ολοσχερώς κατεστραμμένο» οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν νωρίτερα να απεγκλωβιστεί ένα  ζευγάρι ηλικιωμένων.

Εν τω μεταξύ νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στους περίπου 20 υπολογίζονται οι άνθρωποι που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο ή Κέντρα Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE