Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Της Ιωάννας Μάντζιηπα
Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου που αποφάσισε να επιβάλει 15ετή φυλάκιση στον Αλεξάνδρου, μέλη της οικογένειας του Αλεξάνδρου αντέδρασαν πολύ έντονα. Ο δε δικηγόρος του Γιώργος Γεωργίου έκανε λόγο για «γελοία απόφαση».
Η μητέρα του Αλεξάνδρου μιλούσε σε έντονο ύφος λέγοντας πως είναι «ντροπή» να επιβάλλεται τέτοια ποινή. Τα είχε και με τον εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας.
Άλλος συγγενής του καταδικασθέντα αναφώνησε: «Και ο Χριστός έτσι καταδικάστηκε».
Η δε αρραβωνιαστικιά του Αλεξάνδρου μόλις άκουσε ότι ο πατέρας του παιδιού της καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση αναστατώθηκε. Αρχικά φανέρωσε την έκπληξή της, στη συνέχεια έκλαιγε και έτρεμε, ενώ λίγες στιγμές αργότερα αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα.
Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν για την υπόθεση, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπόθεση Ντανιέλα Ρόσκα: Ένοχος στην κατηγορία για ανθρωποκτονία ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις