Παραμονή της Βρετανίας στη τελωνειακή ένωση μετά το Brexit θα επιδιώξει ο Βρετανός Υπ. Οικονομικών

Παραμονή της Βρετανίας στη τελωνειακή ένωση μετά το Brexit θα επιδιώξει ο Βρετανός Υπ. Οικονομικών

Ο Yπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ θα επιδιώξει την παραμονή της χώρας στη τελωνειακή ένωση, σε μια προσπάθεια να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του Brexit και να αλλάξει την προσέγγιση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, υποστήριξε χθες η εφημερίδα Times, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές.

Σύμφωνα με τους Τάιμς, μετά τις καταστροφικές εκλογές της περασμένης Πέμπτης όπου η κυβέρνηση έχασε την πλειοψηφία της, ο Χάμοντ πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναθεωρήσει το σχέδιό της να επιδιώξει τη δική της πολιτική εμπορίου εκτός της τελωνειακής ένωσης.

Νωρίτερα χθες, υψηλόβαθμο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης, ο Υπουργός Μάικλ Γκοβ, είπε ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την τελωνειακή ένωση, σύμφωνα με τη θέση της κυβέρνησης πριν τις εκλογές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE