Αραδίππου: Δεν προέβλεψε τη σύλληψη της 38χρονη μέντιουμ – Έδινε ξόρκια με αμοιβή 2 χιλιάρικα

Αραδίππου: Δεν προέβλεψε τη σύλληψη της 38χρονη μέντιουμ – Έδινε ξόρκια με αμοιβή 2 χιλιάρικα

Γυναίκα ηλικίας 38 χρόνων από την Αραδίππου συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτη για τα αδικήματα της άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις  16 Μαΐου 2017, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ότι έδωσε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ σε 38χρονη από την Αραδίππου για να τη βοηθήσει να ανανεώσει τη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο της.
 
Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι κατά τις συναντήσεις που είχε με την ύποπτη στην Αραδίππου, η 38χρονη της έδινε γυάλινα μπουκαλάκια που περιείχαν άγνωστο υγρό για να το βάζει στο καφέ του εν διαστάσει συζύγου της αλλά και να το χρησιμοποιεί για το σφουγγάρισμα στο σπίτι της.
 
Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι σε άλλη περίπτωση έδωσε στην ύποπτη δύο λαμπάδες για να τις ανάψει με σκοπό να ανανεωθεί η σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο της.
 
Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 38χρονης, η οποία και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Αργότερα σήμερα η 38χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.