Νετανιάχου: «Σε καινοτομία, ενέργεια, ασφάλεια και συνεργασία θα επικεντρωθεί η Τριμερής Σύνοδος»

Νετανιάχου: «Σε καινοτομία, ενέργεια, ασφάλεια και συνεργασία θα επικεντρωθεί η Τριμερής Σύνοδος»

Στην καινοτομία, την ενέργεια, την ασφάλεια και τη συνεργασία θα επικεντρωθεί η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

"Αναχωρώ για την ετήσια Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου, που θα εστιάσει στην καινοτομία, την ενέργεια, την ασφάλεια και τη συνεργασία", σημειώνει ο κ. Νετανιάχου.

Εξάλλου, σε ανάρτηση στο λογαριασμό του Πρωθυπουργού του Ισραήλ στο facebook αναφέρεται πως ο κ. Νετανιάχου θα έχει συναντήσεις με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και πως στόχος των διακυβερνητικών διαβουλεύσεων και της τριμερούς συνάντησης είναι να συνεχιστεί η ενίσχυση της ανάπτυξης στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών και η διεξαγωγή συζητήσεων επί περιφερειακών και στρατηγικών θεμάτων.

Ακόμη σημειώνεται πως η Κοινή Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης θα αναφέρεται στην τριμερή συνεργασία στους τομείς της ενέργειας, των επικοινωνιών, της προστασίας του περιβάλλοντος, της καινοτομίας και της επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.