Τραγωδία στην Ελλάδα: Νύφη και πεθερά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νύφη και πεθερά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

Νύφη και πεθερά σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε στις 14:00 της Τετάρτης 14/6, στο 77ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού (Χαλκιδικής), στο ύψος του κόμβου Παλαιοχωρίου.

Σύμφωνα με την Eλληνική Αστυνομία, οι δύο άτυχες γυναίκες επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα. Από τα συντρίμμια του αγροτικού ανασύρθηκαν νεκρές η 43χρονη οδηγός και η 76χρονη πεθερά της (συνοδηγός), ενώ ο 51 ετών οδηγός του δεύτερου οχήματος και η 43χρονη συνεπιβάτιδα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αρναίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώνεται ακόμα ένας κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, η οποία το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αργότερα, θα συναντηθεί με τους δύο διαπραγματευτές.

BEST OF TOTHEMAONLINE