Δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε άνδρα και εκείνος δάγκωσε τη γυναίκα του για να πεθάνουν μαζί

Δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε άνδρα και εκείνος δάγκωσε τη γυναίκα του για να πεθάνουν μαζί

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Birsingpur, στην επαρχία Samastipur της Ινδίας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας άνδρας στην Ινδία δαγκώθηκε από δηλητηριώδες φίδι, ωστόσο το πρώτο του μέλημα δεν ήταν να πάει στο νοσοκομείο για να σώσει τη ζωή του.

Τι έκανε; Θεώρησε... σωστό να δαγκώσει τον καρπό της... γυναίκας του ώστε να πεθάνουν και οι δύο δίπλα-δίπλα.

Το φίδι δάγκωσε τον Shankar Rai το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο ο ίδιος το αντιλήφθηκε το πρωί της Κυριακής που ξύπνησε. Τότε πλησίασε την γυναίκα του, της είπε πόσο την αγαπάει και τη δάγκωσε.

Αμφότεροι αισθάνθηκαν δυσφορία και μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. O Rai κατέληξε, ενώ οι γιατροί κατάφεραν την τελευταία στιγμή να σώσουν τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

Όπως δήλωσε αργότερα η γυναίκα: Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να πεθάνουμε μαζί. Τότε τον άφησα να με δαγκώσει.

Aπό iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE