ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές για πεντέμισι χρόνια 30χρονος – Είχε μετατρέψει το σπίτι των γονιών του σε φυτώριο ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές για πεντέμισι χρόνια 30χρονος – Είχε μετατρέψει το σπίτι των γονιών του σε φυτώριο ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Τετάρτη 14/06 στην Πάφο καταδίκασε 30χρονο σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Θυμίζουμε πως μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν στις 10 Μαρτίου του 2015 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Για την υπόθεση συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα στις 02/02/2017, 30χρονος μόνιμος κάτοικος χώρας του εξωτερικού, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις παράνομης κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά το 2015.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Την ανησυχία του για τη στρατιωτικοποίηση της νεκρής ζώνης «που προχωρά με ανησυχητικό ρυθμό και από τις δύο πλευρές», εξέφρασε και στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του οΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top