ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Γαλλία: Έδεσε την πρώην σύζυγό του στις ράγες τρένου γιατί δεν ήθελε να επιστρέψει σε αυτόν - Διαμελίστηκε το σώμα της 34χρονης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φρίκη στη Γαλλία: Έδεσε την πρώην σύζυγό του στις ράγες τρένου γιατί δεν ήθελε να επιστρέψει σε αυτόν - Διαμελίστηκε το σώμα της 34χρονης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα φρικτό έγκλημα πάθους με θύμα μια 34χρονη γυναίκα μάνα τεσσάρων παιδιών, έλαβε χώρα στην Γαλλία.

Οι λεπτομέρειες προκαλούν φρίκη, καθώς δράστης ήταν ο ίδιος της ο σύζυγος.

Ο 37χρονος Guillaume Grémy, είχε πάρει διαζύγιο από την Émilie Hallouin πριν από τρία χρόνια, αλλά ήθελε να επιστρέψει και πάλι σ΄εκείνη. Ωστόσο η Émilie δεν ανταποκρινόταν θετικά.

Έτσι ο δράστης αποφάσισε να πεθάνουν μαζί. Τι έκανε; Την έδεσε από τους καρπούς και τους αστραγάλους με ισχυρή ταινία πολυαιθυλενίου στις σιδηροδρομικές γραμμές, στην πόλη Μποβιλιέ της βόρειας Γαλλίας, και περίμενε να περάσει η αμαξοστοιχία TGV, η οποία κινούταν με 321 χιλιόμετρα την ώρα!

Μόλις κατάλαβε πως το τρένο πλησίαζε, στάθηκε και αυτός μπροστά στις γραμμές.

Αποτέλεσμα ήταν η άτυχη 34χρονη να διαμελιστεί, ενώ κομμάτια του συζύγου της να βρεθούν διάσπαρτα.

Χαρακτηριστικό είναι πως η αμαξοστοιχία κινούταν τόσο γρήγορα, που κατάφερε να σταματήσει τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κοντά στη σκηνή της τραγωδίας, γεγονός που τους επέτρεψε να ταυτοποιήσουν γρήγορα τα θύματα. Η Émilie Hallouin εργαζόταν ως γραμματέας και ο Guillaume Grémy ήταν μηχανικός αυτοκινήτων. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις θα διεξαχθούν εντός μερικών ημερών ως μέρος της έρευνας για τους θανάτους, πρόσθεσε η αστυνομία.

Να αναφέρουμε τέλος, πως εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η δολοφονία αυτή ήταν «η πράξη ενός ανθρώπου που στη συνέχεια μάθαμε ότι υπέφερε από σοβαρή και μακροχρόνια κατάθλιψη. Μάθαμε ότι χώρισαν πριν από τρία χρόνια και ο άντρας επιθυμούσε επανένωση, αλλά η σύζυγός δεν ανταποκρινόταν».

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top