Οι 1139 μέρες του Νίκου Παναγιώτου στον «ηλεκτρικό» πάγκο του Ερμή

Οι 1139 μέρες του Νίκου Παναγιώτου στον «ηλεκτρικό» πάγκο του Ερμή

Δίχως αμφιβολία όταν μιλάμε για τον Ερμή και η κουβέντα περιστρέφεται στο θέμα προπονητή, τότε το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι αυτό του Νίκου Παναγιώτου.

Με αφορμή την τρίτη του επιστροφή στο σωματείο της Αραδίππου, έχουμε ξεφυλλίσει τα στατιστικά μας και βρήκαμε κάποια στοιχεία πολύ ενδιαφέροντα σε σχέση με τις προηγούμενες του θητείες.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.