Σε εξέλιξη η Τριμερής Διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ - Θα υπογράψουν την Κοινή Διακήρυξη της Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη η Τριμερής Διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ -  Θα υπογράψουν την Κοινή Διακήρυξη της Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 15/06 η διμερής συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, στο πλαίσιο της Τριμερούς Διάσκεψης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να αφιχθεί στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η Διάσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και αμέσως θα ακολουθήσει τελετή αποκαλυπτηρίων πλακέτας για το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ και αμέσως μετά, δηλαδή στις 12.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση των ηγετών των τριών χωρών. Οι τρεις ηγέτες θα δώσουν κοινή διάσκεψη Τύπου στις 1.45 και θα υπογράψουν την Κοινή Διακήρυξη της Θεσσαλονίκη.

ΑΠΌ ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το Κυπριακό, το Μεσανατολικό και την ενέργεια αρχίζει στην Θεσσαλονίκη η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE