Σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Παρασκευή 16/6 καλεί η Κοινωνική Συμμαχία για ΓεΣΥ

Σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Παρασκευή 16/6 καλεί η Κοινωνική Συμμαχία για ΓεΣΥ

Ψήφισμα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιδώσει αύριο το πρωί η Κοινωνική Συμμαχία για Εφαρμογή του ΓεΣΥ στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο συγκέντρωσης ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου της Αυτονόμησης, του νομοσχεδίου του ΓεΣΥ και των κανονισμών για τα εργασιακά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της συγκέντρωσης είναι η έκφραση της κοινωνικής αναγκαιότητας για άμεση προώθηση και εφαρμογή της αυτονόμησης των Κρατικών Νοσοκομείων, όσο και της επιτυχημένης εφαρμογής του ΓεΣΥ.
 
«Ευελπιστούμε ότι η 16η Ιουνίου 2017 θα αποτελέσει ένα ιστορικό ορόσημο» για την τελική εφαρμογή του ΓεΣΥ, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE