Φαντάζεστε ποιος βοήθησε τον Πιέρο να οργανώσει την πρόταση γάμου της Κορτζιά στην Σκιάθο; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φαντάζεστε ποιος βοήθησε τον Πιέρο να οργανώσει την πρόταση γάμου της Κορτζιά στην Σκιάθο; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια από τις πάμπολλες ευχές που δέχτηκε ο άσος του ΑΠΟΕΛ... κάποια αποκάλυψε τον συνένοχο στο έγκλημα.

Η είδηση της πρόταση γάμου του Πιέρου Σωτηρίου στην Μαρία Κορτζιά έκανε τον γύρο του διαδικτύου, την Πέμπτη, 15 Ιουνίου. Το γεγονός έλαβε χώρα στην Σκιάθο και σύμφωνα με την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας όλα ήταν οργανωμένα τέλεια, με λουλούδια και σαμπάνιες. 

Φυσικά το σκηνικό δεν θα μπορούσε να το διευθετήσει μονάχος του ο Πιέρος και η Χριστιάνα Αντωνίου, η συνεργάτης της Ευριπίδου στο «Όλα Για Σένα» υποψιάστηκε ποιος τον βοήθησε. 

Και φυσικά ο συνένοχος ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία βρίσκεται με το ζεύγος στην Σκιάθο και λατρεύει τα λουλούδια...και κάθε είδους ρομαντική εκδήλωση. 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE