Η Ευριπίδου εξασφάλισε την συνταγή για τα πιτάκια του Ντάνου από τον θείο του στην Σκιάθο! VIDEO

Η Ευριπίδου εξασφάλισε την συνταγή για τα πιτάκια του Ντάνου από τον θείο του στην Σκιάθο! VIDEO

Η παρουσιάστρια του MEGAONE συνδύασε διακοπές και δουλειά και βρέθηκε στον φούρνο του θείου του Αγγελόπουλου.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρίσκεται στην Σκιάθο μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου και τους φίλους τους Μαρία Κορτζιά και Πιέρο Σωτηρίου. 

Η παρουσιάστρια συνδύασε αναψυχή και δουλειά και έτσι βρέθηκε στον φούρνο του θείου του Ντάνου, εξασφαλίζοντας για την εκπομπή «Όλα Για Σένα» την μαγική συνταγή για τα πιτάκια του Ντάνου, που κάνουν θραύση στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.