Και δεύτερο τροχαίο σε μια ώρα στη Λεμεσό – Αυτοκίνητο κτύπησε μοτοσικλετιστή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και δεύτερο τροχαίο σε μια ώρα στη Λεμεσό – Αυτοκίνητο κτύπησε μοτοσικλετιστή  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν πρόλαβε να περάσει μια ώρα από το τροχαίο της παραλιακή της Λεμεσού και νέο δυστύχημα σημειώθηκε στο κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 16/06, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου. 

Όπως μας αναφέρθηκε,στην σκηνή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο.

Μέλη της Τροχαίας έφτασαν αμέσως στο σημείο όπου διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Για την ώρα η κατάσταση της υγείας του μοτοσικλετιστή για την ώρα είναι άγνωστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE