ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 11χρονος με ανοιχτό κρανίο από την Πρωτοχρονιά – «Ανακάλυψαν» οίδημα στο χειρουργείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 11χρονος με ανοιχτό κρανίο από την Πρωτοχρονιά – «Ανακάλυψαν» οίδημα στο χειρουργείο

Η ζωή του κινδύνευε άμεσα όταν ανακαλύφθηκε λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά του 2017 ότι έχει απόστημα στο κεφάλι. Ευτυχώς, τότε έγιναν αμέσως ενέργειες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Κανείς δεν φαναταζόταν, ωστόσο, ότι η ταλαιπωρία του θα συνεχιζόταν μέχρι τον Ιούνιο.

Ο λόγος για 11χρονο αγόρι που την περασμένη Τετάρτη (14/06) εισήχθη στο χειρουργείο για αποκατάσταση του κρανίου του, το οποίο ήταν ανοιχτό από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε είχε υποβληθεί επέμβαση για να αφαιρεθεί το απόστημα.


Ωστόσο, οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δεν είχαν δει τα αποτελέσματα του αξονικού τομογράφου. Αυτά καταδείκνυαν πως είχε οίδημα και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να γίνει η συγκεκριμένη επέμβαση. Το διαπίστωσαν πολύ καθυστερημένα όταν ο 11χρονος βρισκόταν σε νάρκωση στο χειρουργείο και ενώ είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία!


Η όλη υπόθεση, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια του ανήλικου. Το θέμα, μάλιστα, έφτασε μέχρι το Υπουργείο Υγείας με τη Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Γιαννάκη να επιλαμβάνεται του ζητήματος.


Όπως πληροφορούμαστε, μετά τις απαραίτητες συστάσεις που έκανε, διευθέτησε όπως μεταβεί κι αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας του 11χρονου σε Πανεπιστημιακή Κλινική του Βερολίνου. Ο ανήλικος θα μεταβεί στην γερμανική πρωτεύουσα πιθανότατα την Πέμπτη (22/06).

Φάνης Μακρίδης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top