Μαρία Κορτζιά: Η πρώτη φωτογραφία της με τον Πιέρο Σωτηρίου μετά την πρόταση γάμου!

Μαρία Κορτζιά: Η πρώτη φωτογραφία της με τον Πιέρο Σωτηρίου μετά την πρόταση γάμου!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 15 Ιουνίου, έγινε γνωστό πως ο Πιέρος Σωτηρίου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Μαρία Κορτζιά, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκιάθο!

Το ζευγάρι εξακολουθεί να βρίσκεται στο πανέμορφο νησί και να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, λίγο πριν μετακομίσουν μόνιμα στην Κοπεγχάγη, όπου ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Η Μαρία Κορτζιά, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την πρώτη φωτογραφία μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε, έχοντας στην αγκαλιά της τον σύντροφό της, κάνοντας βόλτα σε σκάφος, ενώ στη λεζάντα που τη συνόδευσε, έγραψε: “Μαζί του”.

Διαβάστε περισσότερα στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE