ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφανίστηκε και πάλι από το σπίτι του ο 12χρονος – Σε συναγερμό ξανά οι Αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφανίστηκε και πάλι από το σπίτι του ο 12χρονος – Σε συναγερμό ξανά οι Αρχές

Εγκατέλειψε την οικία του για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα ο 12χρονος από την Ρουμανία Goatsa Sebastian Petricior.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία η μητέρα του 12χρονου κατήγγειλε ότι ο ανήλικος γιος της απουσιάζει από το σπίτι από το βράδυ του Σαββάτου.

Οι Αρχές έχουν ήδη κινητοποιηθεί και προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του 12χρονου ο οποίος είχε εξαφανιστεί ξανά στις 13 Ιουνίου για να εντοπισθεί μια μέρα αργότερα στην Αγία Νάπα.

Η εν λόγω υπόθεση όπως γράψαμε και σε παλαιότερα δημοσιεύματα μας είναι πολύ λεπτή και παρόλο που γνωρίζουμε λεπτομέρειες λόγω της ηλικίας του παιδιού δεν μπορούμε να της δημοσιοποιήσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12ΧΡΟΝΟΥ: Πήρε κρυφά λεφτά και μετέβη με ταξί στην Αγία Νάπα - Ήθελε να ξεφύγει

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE