Σοβαρός τραυματισμός δυο μικρών αδελφιών σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Σοβαρός τραυματισμός δυο μικρών αδελφιών σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Δυο μικρά παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, φέρουν δυο αδέλφια, ένα κοριτσάκι τριών χρόνων και ένα αγοράκι πέντε ετών, τα οποία τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Κυριακής 18/6.

Σύμφωνα με Ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, τα μικρά παιδιά βρίσκονταν μαζί με τους γονείς και την γιαγιά τους από την Βουλγαρία και ταξίδευαν για να πάνε στο κατάλυμα των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Χαλκιδική, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου στην οδό Μεταμόρφωσης – Βατοπεδίου, το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά των μικρών παιδιών σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Για τους σκοπούς μεταφοράς των δυο ανήλικων παιδιών, έγινε αεροδιακομιδή τους με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ενώ η γιαγιά των παιδιών έμεινε στον Πολύγυρο. 

Η κατάσταση της υγείας των μικρών παιδιών κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE