Συνελήφθη 24χρονος και 20χρονη για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθη 24χρονος και 20χρονη για απόπειρα ληστείας

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν την Κυριακή (18/6) δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας.

Πρόκειται για 24χρονο και 20χρονη, κατοίκους Λευκωσίας, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία, σχετικά με υπόθεση απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε στις 5 Ιουνίου 2017, σε περίπτερο, στην επαρχία Λευκωσίας.
 
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τετραήμερης κράτησης.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.