LIFESTYLE

Το δράμα της πασίγνωστης συζύγου του Νίκου Σιαφκαλή που χάθηκε στο Λατσί: «Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζω;»

Το δράμα της πασίγνωστης συζύγου του Νίκου Σιαφκαλή που χάθηκε στο Λατσί: «Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζω;»

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού από την Κυριακή,18/6 και η ηθοποιός Ιωάννα Σιαφκαλή δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο εφιάλτης κτύπησε την πόρτα της οικογένειάς της.

To ThemaOnline επικοινώνησε με την Ιωάννα Σιαφκαλή, την σύζυγό του Νίκου Σιαφκαλή, ο οποίος πήγε για ψάρεμα την Κυριακή και έκτοτε αγνοoύνται τα ίχνη του.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19/6) επανήρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου ερασιτέχνη ψαρά Νίκου Σιαφκάλη, ο οποίος αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού, ύστερα από την καταγγελία του γιου του. 

Ο κοσμος όλος ανησύχησε και δυστυχώς η ταλαντούχος ηθοποιός έχει να απαντήσει σε πολλά άτομα, μιας και ο σύζυγός της είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και καλλιτέχνης. 

Μας είπε: «Δεν σταματούμε να απαντούμε κι έχουμε και το δράμα μας...».

Στην ιδέα ότι οι Αρχές έχουν κάποια πορίσματα, μιας και από το πρωί επανήρχισαν από ξηράς και θαλάσσης, μας λέει με τρεμάμενη φωνή: «Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζω;».

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωάννα σιαφκαλή

Ο 83χρονος είχε μεταβεί για ψάρεμα τις πρωινές ώρες της Κυριακής (18/06), ωστόσο οι οικείοι του ανησύχησαν και ειδοποίησαν το απόγευμα την Αστυνομία, αφού ο 83χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Την στιγμή που μιλούσαμε με την Ιωάννα Σιαφκαλή, η ίδια ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Πάφο και συγκεκριμένα στο σπίτι τους στην Δρούσια, για να βρίσκεται κοντά στις έρευνες.

Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Ιωάννα βρισκόταν στην Λευκωσία όταν ο 83χρονος συνταξιούχος από την Πάφο μετέβη στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του λιμανιού του Λατσιού και της περιοχής Λουτρά της Αφροδίτης στις 07:00 το πρωί της Κυριακής (18/06).

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top