Εντοπίστηκε νεκρός ο Νίκος Σιαφκάλης από τουρίστα που περπατούσε στην ακτή

Εντοπίστηκε νεκρός ο Νίκος Σιαφκάλης από τουρίστα που περπατούσε στην ακτή

Τουρίστας που περπατούσε στην παραλία των Νέων Κυμάτων ανακάλυψε πτώμα το οποίο όπως πιστεύεται ότι ανήκει στον Νίκο Σιαφκάλη, μετέδωσε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τρίτης το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Η είδηση μεταδίδεται με επιφύλαξη αφού ακόμα δεν έχει γίνει αναγνώρισή από κάποιο συγγενικό πρόσωπο,  όλες οι ενδείξεις όμως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον δύτη που αγνοείτε από το απόγευμα της Κυριακής 18/6     

Δείτε επίσης: Εντοπίστηκε νεκρός ο Νίκος Σιαφκάλης από τουρίστα που περπατούσε στην ακτή

Το πτώμα βρέθηκε σε απόσταση 5-6 χιλιομέτρων από την περιοχή που πιστεύεται ότι καταδύθηκε ο Νίκος Σιαφκάλης ενώ όπως αναφέρθηκε στη περιοχή υπάρχει θαλασσοταραχή, γεγονός που δυσκόλευε τις έρευνες το πρωί της Τρίτης. 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE