ΠΑΦΟΣ: Πενήντα καμένα οχήματα άφησε πίσω της η πυρκαγιά σε μάντρα αυτοκινήτων

ΠΑΦΟΣ: Πενήντα καμένα οχήματα άφησε πίσω της η πυρκαγιά σε μάντρα αυτοκινήτων

Περίπου 50 καμένα οχήματα είναι οι απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε τη Δευτέρα 19/6, σε μάντρα παλαιών οχημάτων, στην περιοχή Ανατολικού στην Πάφο. Παράλληλα, κάηκαν μια πλατφόρμα μεταφοράς οχημάτων και μιας πρέσα συμπίεσης οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η κλήση για την πυρκαγιά λήφθηκε στις 12.23μμ και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Κελοκεδάρων με τρία οχήματα.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15.15 ενώ η διερεύνηση των αιτιών συνεχίζεται, σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Συνολικά, από τις 6.00πμ της 19ης Ιουνίου 2017 μέχρι και τις 6.00πμ της 20ης  Ιουνίου 2017 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε  σε 32 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE