ΑΚΕΛ: Παράταση παίρνει η επιλογή υποψηφίου

ΑΚΕΛ: Παράταση παίρνει η επιλογή υποψηφίου

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η σύγκληση της «Γενεύης 2» παγώνουν περαιτέρω τις διεργασίες στο ΑΚΕΛ για εξεύρεση υποψηφίου.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η οποία σημειώνει ότι το κόμμα μετατεθεί το θέμα Προεδρικές μετά το πέρας τη διάσκεψης η οποία αρχίζει στις 28 Ιουνίου με άγνωστη την ημερομηνία κήρυξης της λήξης της.

Όπως προσθέτει εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα όχι όμως και Κεντρική Επιτροπή αφού στις 27 του μήνα ο γ.γ του κόμματος αναχωρεί για Γενεύη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE