ΑΚΕΛ: Παράταση παίρνει η επιλογή υποψηφίου

ΑΚΕΛ: Παράταση παίρνει η επιλογή υποψηφίου

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η σύγκληση της «Γενεύης 2» παγώνουν περαιτέρω τις διεργασίες στο ΑΚΕΛ για εξεύρεση υποψηφίου.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η οποία σημειώνει ότι το κόμμα μετατεθεί το θέμα Προεδρικές μετά το πέρας τη διάσκεψης η οποία αρχίζει στις 28 Ιουνίου με άγνωστη την ημερομηνία κήρυξης της λήξης της.

Όπως προσθέτει εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα όχι όμως και Κεντρική Επιτροπή αφού στις 27 του μήνα ο γ.γ του κόμματος αναχωρεί για Γενεύη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE