«Μπαμπάδες με ρούμι» - Θεατρική παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό την Πέμπτη 22/6 στο Δημοτικό θέατρο Ύψωνα

«Μπαμπάδες με ρούμι» - Θεατρική παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό την Πέμπτη 22/6 στο Δημοτικό θέατρο Ύψωνα

Η Π.Ο.Α.Α. Λεμεσού σε συνεργασία με το «Diamantidou school of music, dance and drama» παρουσιάζουν την Μαύρη Κωμωδία «Μπαμπάδες με ρούμι» σε σκηνοθεσία/διασκευή Γεωργίας Αργυρού.

Η παράσταση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ύψωνα και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00μ.μ. στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Ύψωνα.

Το εισιτήριο θα πωλείται προς €5 και όλα τα καθαρά έσοδα της θεατρικής παράστασης θα διατεθούν στην Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α. Λεμεσού).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE