ΗΠΑ: Οι κυρώσεις σε βάρος Ρωσίας θα παραμείνουν ώσπου η Μόσχα να «αποσυρθεί» από την Ουκρανία

ΗΠΑ: Οι κυρώσεις σε βάρος Ρωσίας θα παραμείνουν ώσπου η Μόσχα να «αποσυρθεί» από την Ουκρανία

Οι κυρώσεις τις οποίες επιβάλλουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία θα παραμείνουν σε ισχύ ωσότου η Μόσχα αποσυρθεί από την ανατολική Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ.

"Εν μέρει για αυτό επιβάλλονται κυρώσεις (...) Μέχρι (οι Ρώσοι) να φύγουν από την ανατολική Ουκρανία, θα συνεχίσουμε να επιβάλλουμε κυρώσεις στη Ρωσία, και πιστεύουμε ότι αυτή είναι τμήμα της Ουκρανίας, και έτσι οι κυρώσεις θα παραμείνουν" σε ισχύ, επέμεινε ο Σπάισερ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
 
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE