ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «Τρομοκρατική επίθεση η έκρηξη»

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «Τρομοκρατική επίθεση η έκρηξη»

Η έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 20/6 στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών "θεωρείται μια τρομοκρατική επίθεση", δήλωσε Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας.

Σημείωσε παράλληλα ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει αν ο ύποπτος για την επίθεση, ο οποίος εξουδετερώθηκε από στρατιώτες, είναι ακόμη ζωντανός, ενώ διευκρίνισε πως δεν έχει ακόμη κάποιο στοιχείο για την ταυτότητά του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.