Οι τιμές πετρελαίου στην Ασία στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών

Οι τιμές πετρελαίου στην Ασία στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών

Οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να κινούνται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών στις ασιατικές αγορές, καθώς οι επενδυτές υποβαθμίζουν στοιχεία σχετικά με την τήρηση του προγράμματος μείωσης της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent μειώθηκαν κατά 6 σεντς στα 45,96 δολάρια το βαρέλι, μετά τη μείωση των τιμών κατά 89 σεντς ή 1,9% στη χθεσινή συνεδρίαση.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου για τις παραδόσεις Αυγούστου μειώθηκαν κατά 3 σεντς στα 43,48 δολάρια το βαρέλι.

Οι τιμές για τις παραδόσεις Ιουλίου, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν χθες, μειώθηκαν κατά 2% φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο τους, από το Σεπτέμβριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE