ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Βρετανός, ηλικίας 43 χρόνων που ήρθε στην Κύπρο για διακοπές, εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Λάρνακα, όπου διέμενε με τους γονείς του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις δύο τα ξημερώματα ο Βρετανός, εντοπίστηκε αναίσθητος από τους γονείς του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν που βρίσκεται στη Λάρνακα.
 
Ο 43χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας μετέβησαν στο ξενοδοχείο και αφού εξέτασαν το δωμάτιο όπου διέμενε ο 43χρονος, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διεξαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE