Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Ο άτυχος Νίκος Σιαφκάλης, θυμίζουμε ότι, είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή πλησίον των Λουτρών της Αφροδίτης για ψάρεμα και αγνοείτο από την Κυριακή 18/6, ενώ τo πτώμα του εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 20/6 στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς από Ρώσο τουρίστα, όπως μεταδώθηκε από την Κυπριακή Αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στα αίτια θανάτου του Νίκου Σιαφκάλη - Ολοκληρώθηκε η νεκροψία επί της σορού
Σύμφωνα με τις έρευνες, ο 83χρονος, είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε φουσκωτή βάρκα, όπου ψάρευε με το καλάμι του και όχι με ψαροτούφεκο.
Στη συνέχεια, αφού υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα η σορός του, να ανατράπεί από τη βάρκα και να βρεθεί μέσα στο νερό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία του Νίκου Σιαφκάλη θα τελεστεί δημοσία δαπάνη σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή αργότερα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




