ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία παρά τις νεφώσεις - Αισθητή άνοδος το Σαββατοκύριακο

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία παρά τις νεφώσεις - Αισθητή άνοδος το Σαββατοκύριακο

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τετάρτης 21/6, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα νότια και ανατολικά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 22/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι 4
Μποφόρ και τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο
εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 23/6 το Σάββατο 24/6 και την Κυριακή 24/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά αισθητή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top