Ελλάδα: Έμεινε άφωνος πεθερός που έπιασε στο κρεβάτι τη νύφη του με τον γαμπρό του

Ελλάδα: Έμεινε άφωνος πεθερός που έπιασε στο κρεβάτι τη νύφη του με τον γαμπρό του

Άφωνος έμεινε ένας Τρικαλινός από το δήμο Πύλης, ο οποίος πήγε στο σπίτι του γιου του και βρήκε στο κρεβάτι τη σύζυγό του μαζί με τον σύζυγό της κόρης του!

Ο… πεθερός των δύο ασυγκράτητων εραστών έπαθε σοκ από την εικόνα που αντίκρισε, καθώς δεν πίστευε ποτέ ότι η νύφη του και ο γαμπρός του θα μπορούσαν να προδώσουν με τέτοιο τρόπο τα παιδιά του.

Φυσικά η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες διαζυγίου τόσο από την πλευρά του γιου, όσο και από την πλευρά της κόρης που δεν θέλουν να βλέπουν στα μάτια τους, τους συζύγους τους. 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE