Ακιντζί: Ενημερώνει τα τ/κ κόμματα για το προσχέδιο Έιντε

Ακιντζί: Ενημερώνει τα τ/κ κόμματα για το προσχέδιο Έιντε

Τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων θα ενημερώσει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, την Πέμτη 22/6, για το προσχέδιο του κοινού εγγράφου, που ετοίμασε ο Ειδικός Σύμβουλος το ΓΓ των ΗΕ Εσπεν Μπαρθ Έιντε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «προεδρίας», μετά την ενημέρωση από τον Μουσταφά Ακιντζί  θα γίνει ανταλλαγή απόψεων επί του προσχεδίου.

Αναφέρεται, επίσης, ότι ο Τ/κ ηγέτης έχει ήδη στείλει πρόσκληση στους αρχηγούς των κομμάτων στα κατεχόμενα για να τον συνοδεύσουν στο Κραν Μοντάνα, όπου θα πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη για την Κύπρο.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE