ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 12χρονης: «Εάν βρείτε τίποτα, βλέπουμε», δήλωσε ο συλληφθέντας θείος – Διαπιστώθηκε ρήξη παρθενικού υμένα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 12χρονης: «Εάν βρείτε τίποτα, βλέπουμε», δήλωσε ο συλληφθέντας θείος – Διαπιστώθηκε ρήξη παρθενικού υμένα

Στην δήλωση «εάν βρείτε τίποτα, βλέπουμε», προέβη ο θείος της 12χρονης ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 21/6, βάσει δικαστικού εντάλματος με την κατηγορία βιασμού της αδελφότεκνης του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» (22/6), στην εν λόγω δήλωση προέβη, όταν η Αστυνομία του πέρασε χειροπέδες ρωτώντας τον αν επιθυμεί να πει οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 12χρονη κόρη της αδελφής του φερόμενου ως δράστη μετά από ιατροδικαστική εξέταση όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα διαπιστώθηκε να φέρει ρήξη παρθενικού υμένα.

Παράλληλα όπως μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) το κεντρικό δελτίο του MegaOne η ανήλικη φέρεται να ζούσε ένα ζωντανό εφιάλτη καθώς όπως καταγγέλθηκε η ίδια έπεσε θύμα κατ’ επανάληψη στις ορέξεις του θείου της.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η ίδια η μητέρα της 12χρονης όταν το θύμα βρήκε την δύναμη να εκμυστηρευτεί τα όσα ζούσε σε μια φίλη της.

Το φιλικό πρόσωπο της νεαρής μίλησε στην μητέρα της 12χρονης για να ακολουθήσει η σύλληψη του 30χρονου θείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θείος βίαζε κατ’ επανάληψη την 12χρονη κόρη της αδελφής του – Δεν άντεξε και το εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της το κοριτσάκι - VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE