ΓΕΡΟΛΑΚΟΣ: Δολοφόνησε την σύζυγο του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του – «Ήταν σε κατάσταση υστερίας»

ΓΕΡΟΛΑΚΟΣ:  Δολοφόνησε την σύζυγο του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του – «Ήταν σε κατάσταση υστερίας»

Ως πρώτο θέμα στο Τουρκοκυπριακό Τύπο φιγουράρει η τραγική δολοφονία στον κατεχόμενο Γερόλακο, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/6).

Συγκεκριμένα σύμφωνα την εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» ο 45χρονος Κεμάλ Γιαλτσίν σε κατάσταση υστερίας, μετά από άγριο καβγά, πυροβόλησε τη σύζυγο του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πυροβόλησε μπροστά στα έντρομα μάτια της 16χρονης κόρης τους.Ο Κεμάλ τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως προσθέτει η εφημερίδα «Χαβαντίς» προηγήθηκε καβγάς μεταξύ ζευγαριού όταν ο 45χρονος «αστυνομικός» στο επάγγελμα, σε κατάσταση παραφροσύνης πυροβόλησε στο στήθος τη σύζυγο του και την σκότωσε.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος) προσθέτει ότι το ζευγάρι μετακόμισε δύο ημέρες προηγουμένως στο εν λόγω σπίτι.

ΤοΤhemaOnline/ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE