LIFESTYLE

Ο Αγγελόπουλος ακόμα κι αν δεν κερδίσει το Survivor θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Πώς;

Ο Αγγελόπουλος ακόμα κι αν δεν κερδίσει το Survivor θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Πώς;

Δεν τον περιμένει μόνο ο ΣΚΑΪ για να αναλάβει την εκπομπή που του ετοίμασε, αλλά και ένα «χρυσό» συμβόλαιο για μια διαφημιστική καμπάνια.

Είτε κερδίσει το Survivor είτε όχι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σίγουρα ο μεγάλος κερδισμένος της επιστροφής του reality επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση. 

Μπορεί το έπαθλο του παιχνιδιού να είναι 100.000 ευρώ, αλλά, σύμφωνα με το «Λοιπόν», μεγάλη πολυεθνική εταιρία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει επί έξι το συγκεκριμένο ποσό, ώστε να τον δεσμεύσει με διετές συμβόλαιο για την διαφήμιση των προϊόντων της.

Και αν πιστεύετε ότι θα τον δούμε να διαφημίζει κάποιο αντρικό προϊόν κάνετε μεγάλο λάθος, αφού η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των τροφίμων, έχει έχει έτοιμο συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ για τον Ντάνο προκειμένου να διαφημίσει αποκλειστικά τα προϊόντα της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, προεξοφλώντας ότι ο δάσκαλος σκι θα πει το «ναι», οι υπεύθυνοι έχουν έτοιμο και το σενάριο του πρώτου σποτ, σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά από μια εξαντλητική μέρα χαλαρώνει στην παραλία ανακατεύοντας το πέλαγος και τρώει ένα συγκεκριμένο γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Ωστόσο, σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεοπτική παρουσία του Ντάνου τον πρώτο λόγο έχει βέβαια ο ΣΚΑΙ και ο Τούρκος παραγωγός Αντζούν Ιλίτσαλι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν - Στην ατζέντα και το Κυπριακό

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν - Στην ατζέντα και το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είχε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top