«Έσβησε» ξαφνικά γνωστός γιατρός της Λάρνακας – Ένιωσε αδιαθεσία ενώ έπαιζε βιολί στο τραπέζι γάμου της βαφτιστήρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έσβησε» ξαφνικά γνωστός γιατρός της Λάρνακας – Ένιωσε αδιαθεσία ενώ έπαιζε βιολί στο τραπέζι γάμου της βαφτιστήρας του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε οικογενειακό θρήνο μετατράπηκε το χαρμόσυνο τραπέζι για τον γάμο της βαφτιστήρας του γνωστού γυναικολόγου της Λάρνακας, Κύπρου Σάββα.

Ο κ. Σάββα, γυναικολόγος και ιδιοκτήτης γεροκομείου στην Λάρνακα ο οποίος κατάγεται από το χωριό Δορά της Λεμεσού, έσβησε την Κυριακή (18/6) ξαφνικά όταν έπαιζε βιολί σε τραπέζι, μια μέρα μετά την τέλεση του μυστηρίου για τον γάμο της βαφτιστήρας του.

Ο ίδιος, ένιωσε αδιαθεσία όμως δυστυχώς μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο ήταν αργά. Ο αγαπητός γιατρός και πολύ καλός άνθρωπος, όπως μας τον χαρακτήρισαν φιλικά του πρόσωπα, έσβησε σε ηλικία 67 ετών, μετά από καρδιακή προσβολή μπροστά στα μάτια φίλων και συγγενών.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Δροσιάς στη Λάρνακα την Παρασκευή (23/6) στις 16:00 το απόγευμα.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την εκκλησία του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Δροσιάς, για το Χρυσοστόμειο Μέγαρο και για τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE