Πρωτοφανές επεισόδιο στην Αθήνα: 20 άτομα επιτέθηκαν σε περιπολικό για να απελευθερώσουν κρατούμενο

Πρωτοφανές επεισόδιο στην Αθήνα: 20 άτομα επιτέθηκαν σε περιπολικό για να απελευθερώσουν κρατούμενο

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης 22/6.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ομάδα ατόμων προσπάθησε να απελευθερώσει κρατούμενο που εκείνη την ώρα οδηγούνταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιπολικό κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας και στο πίσω κάθισμα ήταν ο κρατούμενος με χειροπέδες στα χέρια.

Ξαφνικά 20 άτομα επιτέθηκαν στο περιπολικό και οι δύο αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο ότι έπρεπε να το εγκαταλείψουν, ενώ κάλεσαν σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από το σημείο και οι ομάδα των αγνώστων έσπασε το περιπολικό.

Στο σημείο έφτασαν τρεις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και την τελευταία στιγμή απετράπη η απελευθέρωση του άνδρα.

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE