Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκαλύπτει τους φίλους της που συμπεριφέρθηκαν σαν εχθροί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκαλύπτει τους φίλους της που συμπεριφέρθηκαν σαν εχθροί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δίνει την πρώτη της συνέντευξη ως κυρία Εφραίμ και μιλά για όλα, ακόμα και για το ξεκαθάρισμα ανθρώπων που χρειάστηκε να κάνει μετά την μεταγγραφή της στον Alpha.

Την πρώτη της συνέντευξη ως κυρία Εφραίμ την έδωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο Down Town που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο, 24/6.

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου μιλά για τους φίλους που συμπεριφέρθηκαν σαν εχθροί, το ξεκαθάρισμα ανθρώπων που έφερε η μετεγγραφή της στον Alpha, τη φετινή χρονιά που ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας της, την κανονική της ζωή εκτός τηλεόρασης, αλλά και για τα εσκεμμένα δημοσιεύματα. 

Ακόμα μίλησε για την αγάπη της για τον Γιώργο Εφραίμ που είναι και άντρας και φίλος μαζί, και γιατί πιστεύει ότι θα είναι μια σπαστική μαμά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE