«Τρένο» η Εθνική Ελλάδος στο Eυρωμπάσκετ – «Ισοπέδωσε» τις Τουρκάλες με 84-55

«Τρένο» η Εθνική Ελλάδος στο Eυρωμπάσκετ – «Ισοπέδωσε» τις Τουρκάλες με 84-55

H Εθνική Γυναικών της Ελλάδας συνέτριψε το απόγευμα της Πέμπτης 22/6 με 84-55 την Τουρκία και προκρίθηκε στους ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας φτάνει στους "4" της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα "σφράγισε" το εισιτήριο για τα Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα γίνει στην Ισπανία (22-30/9).
Πρωταγωνίστρια για την Εθνική Ελλάδας ήταν η Εβίνα Μάλτση που έκανε νταμπλ - νταμπλ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την ομάδα της Τουρκίας ξεχώρισε η Χόλινγκσγουρθ με 15 πόντους.

Πλέον, η Ελλάδα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στον ημιτελικό, που θα είναι η νικήτρια του αγώνα Γαλλίας-Σλοβακίας.

Tα δεκάλεπτα: 15-10, 30-36, 40-57, 55-84

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE